O nama

Konoba kod Goce i Renata... kuća starih alasa.

Kuća starih alasa kao što i samo ime kaže postoji vekovima. Ispraćajući neke starije alase i dočekujući nove generacije, ljubitelji ribolova i života uz reku, alasi pingvini sa Dunava su našli svoj mir u ovoj skromnoj kolibi.

U njoj bi rado ugostili sve one ljude koji uživaju takav domaćinski ambijent i pravu alasku riblju čorbu i svežu ribu koju su oni lovili i noću i danju neobazirući se na vremenske uslove.

Riba se pekla na tanjirači, čorba se krčkala u kotliću na tronošcu, a ljubitelji reke uživali su praveći nam društvo do kasnih sitnih sati. Točilo se vino, merio se ulov, prepričavale se ribolovacke priče i tako iz dana u dan ta ista alaska koliba postade jedno veliko izletište, kako za poslovne i odrasle ljude tako i decu koja dok roditelji gustiraju naše specijalitete od ribe u našoj konobi, trčkaraju po parkiću punom zelenila i raznih zanimacija za decu.

Biće nam drago da i vi posetite kuću starih alasa „Konobu kod Goce i Renata“ i uverite se u ono što ste već negde čuli o nama.

Vrhunski ambijent

Pružamo vam ugodan boravak kraj samog Dunava, udaljen od gradske vreve i saobraćaja, tako blizu centra a kao da ste na drugom kraju grada u prirodi gde nema šta da pokvari vaš mir i vreme koje ćete uz našu malu pomoć pokloniti sebi. Dužni smo vam mnogo ako vas u to neuverimo.
Restoran poseduje veliki parking na samom ulazu u restoran dovoljan za sve naše posetioce. Naša Konoba vam može priuštiti i zimi prijatan boravak i romantiku uz pucketanje kamina i topao obrok za hladne zimske dane.

Odlična hrana

Konoba kod Goce i Renata vam sem prijatnog ambijenta nudi uvek svežu ribu, riblji paprikaš, jela od mesa sa roštilja, razne poslastice, dobro domaće belo vino a poseban ambijent čini ogromna terasa nad vodom s pogledom na Dunav i Pančevacki most, ponton gde možete privezati vaš čamac, skuter ili jahtu ako do nas dolazite rekom. Dočekaće vas ljubazno osoblje i srdačni domaćin kuće starih alasa sa vekovnom tradicijom. Trudili smo se da vam ukratko opišemo sve što bi želeli da vam ponudimo i opravdamo našu priču. Sve je onako kako smo vam opisali i nisu „ribolovacke priče“…uverite se sami!

Organizovanje proslave i svadbe

Organizujemo razne proslave, dani firme, prezentacije, novogodišnje proslove, rođendane, svadbene ručkove, svadbena veselja.
Scroll to top